Segmen : Tangkap Followers Sebanyak Mungkin




Assalamualaikum..
mia sudah di tag oleh Adik SyaSya untuk join segmen yang di anjurkan oleh NabilaMedan
tak percaya?
hehe..
ni bukti..


kan?percaya tak?
kalau tak percaya jugak..meh sini nak korek bijik mata tu..
hehehe..

ni banner segmen..cun kan? 1D ohhh..hehe
*baby you light up my world like nobody else..lalala~
*get out..get out..get out of my head..lalala~
hahaha..
maaf..selingan sebentar..
hehehe~silakan tengok banner yang ohsem !

Photobucket

sekarang..mia nak view printscreen followers terkini..


sikit je kan?
maklum lah tak sampai setahun lagi blog ni..
yeah ! korang tak tanya..
tapi mia nak bagitahu jugak..
hehe..
by the way..
blog ni dah berusia 11 bulan 2 minggu..
9 Oct 2012 anniversary blog ni !!!
hehehe..
tak sabar rasa..
jom celebrate nak?kihkihkih
huhuhu~

okay..abaikan apa yang mia cakap tu..
mengarut je..
hehe..fokus to segmen okay?
now i want to tag :


Terima Kasih :)

Harap-II followers meningkat..Aminnnn~Doakan mia buat yang terbaik untuk final exam okay?

p/s : Don't judge the BLOG by it's FOLLOWERS :D 


Kamoo Suke? Hit Like !

16 comments:

  1. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. hye...
    salam perkenalan..
    datang terjah dan tangkap awak dari segmen yg sama !! :D

    ReplyDelete
  3. follow sini ,
    dari segmen yg sama :D

    http://syzwniesjaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  4. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. saya dah tangkap awak...jom tangakp saya pula...huhu..
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    TQ

    ReplyDelete
  6. Singgah sini sambil follow

    Jum follow saya jugak

    Terjah sini =]

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  7. SINGGAH SINI DARI SEGMEN YANG SAMA.DONE FOLLOW

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. done follow u..jgn lupa singgah dan follow blog na plak.. dari segmen yang sama :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  10. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  11. berkunjung dari segmen yang sama~~
    ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  13. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  14. hye,terjah sini... datang dari segmen yg sama.. jemput singgah ke blog saya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)