New Dashboard !






Assalamualaikum..
hey readers and bloggers !!
hari ni mia saje-II je nak update blog ni sat..
hehe..
mase mia log in blog..
tiba-II..
dashboard jadi lain..
lain camne??
jadi camni..

klik gambar untuk tumbesaran yang sihat ! :D

haaaa...
selalunya dashboard mia kaler coklat and biru..
tapi sekarang dah jadi putih oren..
and lebih eksklusif..
sebenarnya dia dah bagitahu awal-II yang face dashboard akan bertukar..
tapi mia buat kering je sebab mia tak suke ngan face baru...
loading lama...
hehehe..

dah la line mia ni dah nazak..
makin lambat lah mia nak update blog ni..
hehehe..
tapi takpe..
mia akan update untuk tatapan korang sume..
hahahaha !
cewahhhhh...
ayat xboleh blah !

^^y

tu je yang mia nak havoc-II rini...
hehe..
mende kecik je..
saje buat kecoh..
hahahaa..

bye !


Kamoo Suke? Hit Like !

4 comments:

  1. masih tercengang-2 dengan kehadiran dashboard baru yang langsung tak oshem . lambaatt :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe..dah la xbleh edit html.. T_T

      Delete
  2. its not new lah. memang dari 1st ada blog lagi dashboard dia mcm ney, btw dashboard lama mcm mana rupa dia ek? ada gambar x?nak tengokk

    ReplyDelete
    Replies
    1. interface ni bertukar bulan9 lah..dulu tak mcm ni..tapi mia tahu dah interface ni nak tukar..tapi mia abaikan je..sebab loading lama..kalau pakai interface lama..boleh edit html..kalau dashboard baru ni tak boleh edit html..so,sush la nk decorate blog bg cantik..

      Delete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)