Mia Touching Gila ! #Muara





Assalamualaikum..
haii readers..
apa yang mia touching sangat tu?
mia balik sekolah tadi..
mia terdengar and ternampak klip video ost ADAM & HAWA..
alaaa..
yang HAFIZ ft DATO' SITI NURHALIZA tu..
perghhhh featuring yang mantap gila lah !
best ohh..
memang layan gila lah dengar..
sayu je..
by the way..
mia tak tengok lagi cerita ADAM & HAWA tu..
hukhukhuk..
T_T
maklum lah,mia tak subscribe channel tu lah..
tapi nasib baik mia dah khatam novel tu..
huhuhu..


pasal malam tadi pulak kan..
akak mia ada la story kat mia pasal 1 blog ni..
cuba korang bukak blog Mr Abil (Warkah Buat Isteri)..
memang menyayat hati..
blog ni mengisahkan pasal abang Abil yang tabah menjaga isteri dia iaitu kak Gee yang dah lumpuh akibat brain damage..
sedih kalau baca tau..
tapi abang Abil ni ada selit unsur joke sikit..
hehehe..
tapi still ada simpati time mia baca tu..
harap you all kasi support pada diorang..
to abang Abil..
tahniah mia ucapkan kerana abang Abil tabah dan mampu harungi semua ni semata mata untuk Kak Gee..
jangan risau okay..
mia support both of you..
:)

Kamoo Suke? Hit Like !

2 comments:

  1. Mia, sy nk betulkan sikit ayat "kak Gee yang dah lumpuh akibat masalah saraf". Act, kak gee sakit asma je pstu skrg brain damage bkn mslh saraf..hehe.. Mf kalo teguran x brape nk membina ~
    Dlu ade 1 blog citer ttg suami mithali jgk, nme suami tu Talib dan wife dye Norma. Yg tu bru mslh saraf ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ye eh..maaf2..mia betulkan balik k.. -.-'

      Delete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)