Segmen : Cik Misya Nak Follow !





Assalamualaikum..
hello bloggers..
hari ni mia join segmen yang di anjurkan oleh SUPERMODEL..
hehehe..
siapa??
Cik Misya lah..
ni banner dia..


Photobucket

tengok?
banner ohsem gila !
mia dah cakap Cik Misya kita ni model..
hehe..
korang yang tak percaya...
hihihi..

ni ada followers mia masa buat entry ni..


alahaiii..sikit je kan?
blog mia tak famous macam blog korang..
kan?
blog pun tak cantik..
ala kadar je..
by the way,mia lebih suka kesederhanaan..
tak suka benda yang terlalu complicated..wahh..speaking pula..hehe
tujuan mia nak followers ramai,of course la nak rank and traffic tinggi kan?
hohoho~
mia nak orang lebih kenal blog mia ni..
tapi mia tak kisah..
nak follow ke taknak follow..
terserah pada individu masing-II..
masing-II ada pendapat lain-II kan?
so..i try to be positif..speaking lagik !
okay..
Cik Misya suruh explain ringkas..
mia explain panjang pulak..
hohoho~
nak raih simpati kot..
hehehe~
tu je kot..
 Terima Kasih.. :)

p/s : Semoga mia dapat result okay untuk final exam and tak tidur masa jawab exam..hehe



Kamoo Suke? Hit Like !

11 comments:

  1. Salam.. Tq darling for joining!=) I dah folo u back. Sudi-sudilah singgah entri terbaru saya..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

    ReplyDelete
  2. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. done follow u..follow me back k..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. done follow here dari segment cik misha.

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  5. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    follow. dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  6. Done Follow !!!
    jom join segmen nie...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  7. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  8. dri segmen sama..done follow

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  9. dh knal blog mia :)
    dtg dr tmpt cik misya..slmt bersegmen..done follow jgk ^^

    ReplyDelete
  10. dari segmen cik misya gak...

    http://timizero.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)