Followers Yang Ke-200 !!!



Assalamualaikum..
hey readers !!
bace entri INI dulu kalau tak paham..
malam ni mia dh dpt followers yang ke-2OO..


siapa??
nak tahu,klik SINI..
ni header blogger bertuah tu..
comel kan?
secomel tuan dia..
hehe..


by the way,untung la Kak Farah sebab dia dapat banyak header n banner free kan?
hehe..
kak farah tolong buat banner kat mia satu bule?
hikhik..okay..tak malu
big clap to Kak Farah sebab sanggup tunggu followers ke-199 untuk jadi yang ke-200 !!
TAHNIAH..TAHNIAH.. 

Kamoo Suke? Hit Like !

7 comments:

  1. Replies
    1. ye..kamu..hahaha..tahniah jugak sbb jd followers sy..hhee

      Delete
  2. alolo..malu nyeee..malu nyeee.. nak nyorok muke kat mane nie??? hihihihi.. thanks adik.. akak comel?? of course laa..HAHAHA..tp header tu org laen yg tlg buat kn, sbb tu comel..hee~~ nak banner?? alahai..akak tak reti sgt buat banner.. nnty akak try buat kn ea..tp x jnjy bile..akak busy mengalahkan PM... :p btw, thanks a lot dear.. love you :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahaha...okay..xkisah la..hehe..keep blogging and see my update ok? ^^,

      Delete
  3. Tahniah dah menambahkan followers harap followers juga jadi pembaca setia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye...EU pun kne sllu follow update mia er..hehe

      Delete
  4. err..adikk..adikk..akak ade try buat banner utk adik.. err..tapi.. akak tak taw laa adik suke or tak.. akak tak reti buat banner..tak cantik..jgn marah taw..ni link banner..try laa tengok..sorry kalau adik tak suke..

    http://1.bp.blogspot.com/-davUnd37F2Y/T9S6BJRcV6I/AAAAAAAABBY/D1srSacp1Dw/s1600/banner+mia.gif

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)