Favourite Show !


Assalamualaikum..
Hai readers..
actually,mia tengah bosan tahap gaban niii..
hehe..
so,mia nak share la cerita kat tv yang mia suka la..
hewhewhew..

1.Friday I'm In Love (tv9)

Cerita ni pasal Awang(Qi) yang akan jatuh cinta setiap hari JUMAAT and putus cinta pada hari KHAMIS berikutnya..cerita ni memang best tau sebab diorang ni gila-II..and bila diorang nak mencelah je time chit chat mesti dorang sebut 'Tweet!! '
hewhew..
selalunya kita sebut 'Chop !'
kan??
betul tak?hahahaha..
jangan nak tipu r..gigit kang ! 
hakhakhak..

2.Seindah Sakura(tv3)

hahaha..memule mia tak tengok cerita ni sebab ada aktres yang mia tak suka..
tapi mia taknak la mention..
hahhaa..
mia start tengok cerita ni bila entah..
akak mia la yang suka sangat tengok cerita ni,,
lama-II,mia sekali minat tengok cerita ni..hahahha..

tu je kot..yang lain mia lupe..
hahahaha ! 
sori la..
mia ni kadang-II ada anemia..
hakhakhak..
okay,mia tipu..
hahaha..
kbaiiii

Kamoo Suke? Hit Like !

4 comments:

  1. hahah..mcm best je yg cerita pertama tu heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..mmg best pun..klaka tau.. :D

      Delete
  2. sakura tu mcm tak best je ,sbb ada fasha haha LOL

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)