Exchange Banner Dengan Mia !


Assalamualaikum..
hai bloggie..
hari ni mia tengah cari,sesiapa yang sudi EXCHANGE BANNER dengan mia..
hehe..
tapi mia tahu..mesti takde yang nak kan?
maklum lah,banner buruk.. -.-'
mia baru blaja la buat banner tu..
balik sekolah tadi terus buat..
tu pun tengok tutor..
dah la tak pandai pakai Photoshop..
terpaksa la buat-II pandai,,,
and kat sidebar mia tu la hasilnya..
mia harap ad yang sudi nak exchange banner dengan mia.. 
:)
kalau nak,bagitahu kat shoutbox atau komen okay?
peace !

Kamoo Suke? Hit Like !

6 comments:

  1. buat pakai adobe ka banner tu? boleh bagi tutor dia tak? jum exchanger banner dgan ckj.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...pkai photoshop..mia amik tuto kat blog fizgraphic..okay2.. :)

      Delete
  2. comelnyee banner mia.. :)
    err..akak tak reti buat tuto laa dik. akak cume add html kt bhgian bwh header.. then, copy paste kod banner2 tuu.. akak just tmbh scroll bar mcm mia buat kt top singer and old song tuu..tp adjust width and height nye.. err..paham tak? try laa..kalau tak paham bole tny akak ea.. :)
    btw, akak da letak banner bia kat blog akak

    ReplyDelete
  3. banner sy x jadi huhu... :(

    ReplyDelete
  4. salam..
    maaf mengganggu hehehe
    jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
    hadiah sungguh lumayan..
    ape lagi jom jom jom

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)