Finally...I Got It !!







Assalamualaikum w.b.t
haiii blogger and readers yg disayangi sekalian..
hahaha !
harini hari ape?
hari KHAMIS kan?
pukul berapa?
pukul 2 kan?
macam mana mia boleh update blog pukul2 hari khamis ni?
HAHAHA..
actually mia dapat MC semingguuuuuuuu~~

hahaha..
why?  why?
mia dapat chicken chop lah..
eh !
CHICKEN POX laaa..
hehehe..
so,dpt la cuti kan?
malang gila kot..
tak pasal2 dapat dmm cmpak..
hmmm..

dah lah kena KUARANTIN..
duduk je dalam bilik 24 jam..
bosannnnnn..
rindu kat sekolah kot..


by the way...
chicken pox ni susah tau..
berpantang bagai..
macam orang baru lepas bersalin gayanya..
HAHA
tapi takpe lah..
sabar je lahhh kan?
hehehe..
-.-'

korang nak tahu?
penuh bintik-bintik merah kat badan and muka mia ni..
HAHAHA..
lucu kot..
hehe..tapi tak lama hilang lah kan?
actually mia tak kisah pun..
lagipun bagus apa chicken pox ni..
dia nak imun kan badan kita kan?
hehehe..
ada dalam syllabus science FORM5...
cuba bukak buku teks..mesti ada..
hehehe..

apa yg mia mengarut ni ..
eheheh..
okay lah..
sampai sini je kot mia membebel..haha
okayy..
doakan mia cepat sembuh ye?
mmuaahhh ! :*
love u all !!


NOTA KAKI : Pantang masa kena chicken pox jangan makan makanan berminyak,telur,kicap and makanan yang gatal..SEKADAR BERKONGSI :)


Kamoo Suke? Hit Like !

4 comments:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  2. ya.. mmg kena pantang. :')
    stay strong tau. jaga diri. moga cepat sembuh. :')

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)