Haa..Kantoi Meniru Dalam Exam !




Assalamualaikum..
amboiiiii .. bukan main lagi mia ye?
mentang-II lah tengah minggu exam..
buat entry pasal exam ulak kan?
hehehe~
demam exam lah kata kan..
huhuhuu~
ehh..
mia nak tanya korang 1 soalan boleh tak?
1 je..
tak banyak pun..
boleh eh??
ermmm..
korang pernah meniru tak masa exam???
ehhh?
nak gi mana tu??
close tab pulakkkk..
mesti pernah kan..
jangan tipu lah..
sebaik-baik baik ke? mia pun,mia pernah meniru tau..
hahahah ! KANTOIIIII..
Pssttt~jangan bagitahu umi and abah tau..
kang tak pasal kena membebel..
hehehehe~

hari ni mia nak list beberapa style meniru..
hehehe~gelak jahat..

  1. Masa membe angkat kertas tinggi-II atau kertas tetiba TERjatuh,korang amik kesempatan cepat-II check jawapan korang sama/betul tak dengan jawapan kawan korang tu..hehe..yang ni mia pernah buat..hahaha
  2. Simpan note dalm poket..pastu buat-II nak gi tandas..masa dalam tandas tu sempat lah jugak belek note tu kan..pastu masuk dewan,buat muka blur..pastu buat-II belek kertas..kononnya serabut lah tu tak tahu jawapan..sedangkan hakikatnya korang dah tahu.. yang ni xpernah buat..hehe
  3. Simpan note dalam songkok,pencil case atau kalkulator..yang ni pernah buat n dah terkantoi ngan cikgu..hahahaahh
  4. Simpan note dalam tandas..pastu gi tandas..siap baca,terus flash note tu..hahaha ! 
  5. Plan ngan membe taktik tukar jawapan..kenyit-II mata lah..guna jari lah..guna kalkulator pun ada..hehehe..
  6. Buat-II batuk..nak bagi membe perasan and terus request jawapan..ni paling femes sekali..hehe
  7. Tulis note siap-II atas meja.. HAHAHA !
  8. Pandang kiri kanan depan belakang and tanya jawapan..berani betul lah..hehe
  9. Lastly,tukar kertas jawapan dengan kawan..yang ni mia selalu buat..otai tak??hahahah
banyak trick lagi sebenarnya..
tapi ni yang TOP-9 lah katakan..
heheheheh~
mesti dalam banyak-II ni,ada yang korang pernah buat..
kan???
hehehhe~
okay lah..
mia nasihatkan,jangan buat tau..
tak berkat ohhh..
biarlah jujur..
okay???
mia pun dah insaf..hehehe..
kbaiiiiiii~


p/s: Semoga mia jalani peperiksaan dengan baik..Aminnnn~

Kamoo Suke? Hit Like !

2 comments:

  1. x penah tiru... err... mia penah tiru.. ish..ish.. ^_^ xpe bkn salu.. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kalau dh terdesak sgt..tiru je lah..heheh

      Delete

Assalamualaikum...
Comment la..
At least 1 pon xpe..
Setiap komen yang korang berikan..
Memberi seribu makna..
:)